Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
42.000 Ft
Menny.:db

COPPER-FIELD BASIC 10 liter

Ár:
42.000 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítás 1.900 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.

TECHNOLÓGIAI AJÁNLÁSOK:

Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !

Minden esetben előrejelzésre alapozva, megelőző jelleggel kell kipermetezni. Az időjárástól, fertőzési nyomástól, a kultúrnövény fenofázisától függően 7?14 naponta meg kell ismételni.

Almatermésűekben: tavaszi lemosó és nyár végi záró permetezésekre, valamint tűzelhalás ellen 3?4 l/ha-os dózisban kell alkalmazni. Varasodás ellen 2?2,5 l/ha dózisban kell kipermetezni, amit tavasszal zöldbimbós korban be kell fejezni. A védekezés folytatható, amint a gyümölcsök kellőképpen viaszossá válnak.

Csonthéjasokban: őszibarackban tafrina ellen lemosó permetezésként alkalmazhatjuk, amit a rügypattanáskor be kell fejezni. Baktériumos ágelhalások ellen lombhulláskor védekezzünk. Kajsziban pirosbimbós állapot után már ne alkalmazzuk! A többi csonthéjasban a fertőzési nyomástól függően alkalmazhatjuk.

Héjas gyümölcsösökben megelőző jelleggel védekezzünk a 2?2,5 l/ha-os dózissal.

Szőlő: peronoszpóra és orbánc ellen a védekezéseket még a virágzás előtt 15?25 cm-es hajtás nagyságnál érdemes elkezdeni, és a fertőzési nyomástól függően 7?10 naponta megismételni. Figyeljünk a szőlő tenyészidőn belüli változó réztoleranciájára!

Burgonya és cukorrépa: a sorzáródástól célszerű megkezdeni a védekezést, amit az időjárási körülményektől függően ismételni szükséges.

Paprika, paradicsom, kabakosok, hagymafélék, bab, borsó: a permetezéseket a betegségek megjelenése előtt el kell kezdeni és 5?10 naponta a fertőzési nyomás erősségétől és a csapadék viszonyoktól függően ismételni kell.

HATÁSMECHANIZMUS:

Kontakt védelmet nyújt a kórokozók ellen. A réz (Cu++) hatóanyagot a csirázó spóra veszi fel. Ez a folyamat a toxikus koncentrációig fokozódik, így a gombákban, baktériumokban az enzimek gátlásával fejti ki hatását, amely a kórokozók pusztulásához vezet.

A Copper-Field? azonos a Montaflow 02.5/722/1/2007. NTKSZ számon engedélyezett gombaölő permetező szerrel.

 

Leírás

TECHNOLÓGIAI AJÁNLÁSOK:

Minden esetben előrejelzésre alapozva, megelőző jelleggel kell kipermetezni. Az időjárástól, fertőzési nyomástól, a kultúrnövény fenofázisától függően 7?14 naponta meg kell ismételni.

Almatermésűekben: tavaszi lemosó és nyár végi záró permetezésekre, valamint tűzelhalás ellen 3?4 l/ha-os dózisban kell alkalmazni. Varasodás ellen 2?2,5 l/ha dózisban kell kipermetezni, amit tavasszal zöldbimbós korban be kell fejezni. A védekezés folytatható, amint a gyümölcsök kellőképpen viaszossá válnak.

Csonthéjasokban: őszibarackban tafrina ellen lemosó permetezésként alkalmazhatjuk, amit a rügypattanáskor be kell fejezni. Baktériumos ágelhalások ellen lombhulláskor védekezzünk. Kajsziban pirosbimbós állapot után már ne alkalmazzuk! A többi csonthéjasban a fertőzési nyomástól függően alkalmazhatjuk.

Héjas gyümölcsösökben megelőző jelleggel védekezzünk a 2?2,5 l/ha-os dózissal.

Szőlő: peronoszpóra és orbánc ellen a védekezéseket még a virágzás előtt 15?25 cm-es hajtás nagyságnál érdemes elkezdeni, és a fertőzési nyomástól függően 7?10 naponta megismételni. Figyeljünk a szőlő tenyészidőn belüli változó réztoleranciájára!

Burgonya és cukorrépa: a sorzáródástól célszerű megkezdeni a védekezést, amit az időjárási körülményektől függően ismételni szükséges.

Paprika, paradicsom, kabakosok, hagymafélék, bab, borsó: a permetezéseket a betegségek megjelenése előtt el kell kezdeni és 5?10 naponta a fertőzési nyomás erősségétől és a csapadék viszonyoktól függően ismételni kell.

HATÁSMECHANIZMUS:

Kontakt védelmet nyújt a kórokozók ellen. A réz (Cu++) hatóanyagot a csirázó spóra veszi fel. Ez a folyamat a toxikus koncentrációig fokozódik, így a gombákban, baktériumokban az enzimek gátlásával fejti ki hatását, amely a kórokozók pusztulásához vezet.

A Copper-Field? azonos a Montaflow 02.5/722/1/2007. NTKSZ számon engedélyezett gombaölő permetező szerrel.

DÓZIS:

Kultúra Károsító Dózis ÉVI
Alma Tűzelhalás 3-4 l/ha 10 nap
Alma Varasodás 2-2,5 l/ha 10 nap
Birs Varasodás 2-2,5 l/ha 10 nap
Birs Baktériumos és gombabetegségek 3-4 l/ha 10 nap
Birs Tűzelhalás 3-4 l/ha 10 nap
Cukorrépa Ramulária 2-2,5 l/ha 21 nap
Cukorrépa Fóma 2-2,5 l/ha 21 nap
Cukorrépa Cerkospóra 2-2,5 l/ha 21 nap
Körte Tűzelhalás 3-4 l/ha 10 nap
Körte Varasodás 2-2,5 l/ha 10 nap
Körte Baktériumos és gombabetegségek 3-4 l/ha 10 nap
Burgonya Alternária 2-2,5 l/ha 7 nap
Burgonya Burgonyavész 2-2,5 l/ha 7 nap
Cukkini Peronoszpóra 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Cukkini Pszeudomonasz 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Cseresznye Monília 2-2,5 l/ha 21 nap
Cseresznye Baktériumos betegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Cseresznye Levéllyukacsosodás 2-2,5 l/ha 21 nap
Cseresznye Blumeriellás levélfoltosság 2-2,5 l/ha 21 nap
Dió Baktériumos és gombabetegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Fokhagyma Baktériumos betegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Fokhagyma Peronoszpóra 2-2,5 l/ha 21 nap
Fűszerpaprika Baktériumos betegségek 1,5-2 l/ha 7 nap
Görögdinnye Peronoszpóra 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Görögdinnye Pszeudomonasz 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Görögdinnye Fenésedés 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Hagyma Peronoszpóra 2-2,5 l/ha 21 nap
Hagyma Baktériumos betegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Kajszi Monília 2-2,5 l/ha 21 nap
Kajszi Baktériumos betegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Mandula Baktériumos és gombabetegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Meggy Monília 2-2,5 l/ha 21 nap
Meggy Baktériumos betegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Mogyoró Baktériumos és gombabetegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Naspolya Tűzelhalás 3-4 l/ha 10 nap
Naspolya Baktériumos és gombabetegségek 3-4 l/ha 10 nap
Olajtök Pszeudomonasz 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Olajtök Fenésedés 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Olajtök Peronoszpóra 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Őszibarack Tafrina 2-2,5 l/ha 21 nap
Őszibarack Baktériumos betegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Paprika Baktériumos betegségek 1,5-2 l/ha 7 nap
Paradicsom Paradicsomvész 2-2,5 l/ha 7 nap
Paradicsom Baktériumos betegségek 2-2,5 l/ha 7 nap
Póréhagyma Peronoszpóra 2-2,5 l/ha 21 nap
Póréhagyma Baktériumos betegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Sárgadinnye Pszeudomonasz 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Sárgadinnye Fenésedés 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Sárgadinnye Peronoszpóra 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Szárazbab Fenésedés 1,5-2 l/ha 5 nap
Szárazbab Baktériumos betegségek 1,5-2 l/ha 5 nap
Szárazbab Rozsdák 1,5-2 l/ha 5 nap
Szárazborsó Fenésedés 1,5-2 l/ha 5 nap
Szárazborsó Baktériumos betegségek 1,5-2 l/ha 5 nap
Szárazborsó Rozsdák 1,5-2 l/ha 5 nap
Szelídgesztenye Baktériumos és gombabetegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Szilva Monília 2-2,5 l/ha 21 nap
Szilva Baktériumos betegségek 2-2,5 l/ha 21 nap
Szőlő Orbánc 1,75-2 l/ha virágzás előtt 21 nap
Szőlő Orbánc 2-2,5 l/ha virágzás után 21 nap
Szőlő Peronoszpóra 1,75-2 l/ha virágzás előtt 21 nap
Szőlő Peronoszpóra 2-2,5 l/ha virágzás után 21 nap
Uborka kordonos Fenésedés 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Uborka kordonos Peronoszpóra 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Uborka kordonos Pszeudomonasz 1,5-1,8 l/ha 5 nap
Zöldbab Fenésedés 1,5-2 l/ha 5 nap
Zöldbab Rozsdák 1,5-2 l/ha 5 nap
Zöldbab Baktériumos betegségek 1,5-2 l/ha 5 nap
Zöldborsó Baktériumos betegségek 1,5-2 l/ha 5 nap
Zöldborsó Fenésedés 1,5-2 l/ha 5 nap
Zöldborsó Rozsdák 1,5-2 l/ha 5 nap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!